Pokemon Go hiba kódok

Nyilván nem egyszer találkoztál már te is hiba kódokkal az utóbbi időben, miközben csatlakozni szerettél volna egy raid-hez, vagy csak simán bekapcsoltad volna a játékot. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy eddig milyen megoldások léteznek az egyes hiba kódok javítására.

Az infókat egy myckol nevű reddit felhasználó gyűjtötte össze, pacsi neki.

Error code 2

“Network Error”
Ezt a hibaüzenetet elég sokminden okozhatja, nem csoda, ha a legtöbben ezzel találkoztatok. Csak feltételezni lehet, hogy akkor dobja ezt a rendszer, ha a játékos egy már amúgy is hibás akcióba kezdeni (összeomlott raid, bugos pokemon megjelenítés). A szerver ilyenkor nem engedi, hogy végigvidd a hibás akciót, hanem mindjárt az elején kidob.

Error code 3

“Something went wrong, Please try again”
Akkor kapod ezt az üzenetet, ha PokeCoin-t szeretnél venni, vagy ha beváltanád azokat valamilyen cuccra.

Megoldás: Indítsd újra az alkalmazást.

Error code 10

“No Internet connectivity”
A telefonodon nincs internet elérés.

Megoldás: Győződj meg róla, hogy be van kapcsolva a WIFI vagy a mobilnet.

Error code 11

“GPS signal not found”
A játék nem éri el a GPS-t, szinte mindig az okozza, hogy nincs elindítva a GPS.

Megoldás: Indítsd el a GPS-t.

Error code 12

“Failed to detect location”
A játék elvesztette a hozzáférést a GPS jelhez. Általában akkor történik ez, ha árnyékolt helyen vagy, illetve ha egyből bekapcsolás után lassan detektálja a telefonod a GPS pozíciódat. Szintén ez a hiba jön elő, ha olyan helyen próbálasz játszani, ahol blokkolva van a játék, pl Kína.


Error code 25

“Error”
Egy általános hiba, ami akkor következik be, ha olyan Pokemont akarsz elfogani, amit a GO Plus elfogott már, vagy a szerveren éppen eltűnt (30 percig látszik egy Pokemon, lehet pont az utolsó másodpercben jelent nálad meg).

Megoldás: Indítsd újra az alkalmazást.Error code 26

“Error”
Akkor jelenik meg, ha a játék kidob egy Gym harcból. Legtöbbször akkor fordul elő, ha a szerver nem tud időben válaszolni. A megfigyelések arra engednek következtetni, hogy ilyenkor a játék éppen szinkornizál egy nagyobb adatcsomagot a szerverrel.


Error code 29

“Error”
Akkor jelenik meg, ha valamilyen okból kifolyólag elhagyd a Gym harcot, de a szerver erről nem szerez tudomást, és azt hiszi, hogy még mindig harcolsz. Ha ilyenkor újra szeretnél csatlakozni, akkor kapsz egy Error code 29-et.

Megoldás: 10 percet várnod kell.

Error code 31

“Error”
Akkor jelenik meg ez a hiba, ha olyan helyre próbálod betenni a Pokemonod, amit éppen az előbb foglaltak el, de a játék még nem dolgozta ezt fel teljesen. Egy percen belül átvált a Gym színe egy ellenfél csapat színére.

Megoldás: Foglald vissza a Gym-et, és aztán tedd bele a Pokemonod.

Error code 32

“Error”
Nincs pontos infó arról, hogy mi okozza, de arra tippelnek, hogy GPS driftelés miatt. Ez az a jelenség, mikor egy helyben állsz, de a rossz GPS jel miatt 10-30 méteren belül változtatja a helyed a játék.


Error code 33

“Error”
Akkor történik, ha egy raidben a GO felirat megjelenésekor kidob a rendszer. A hibát szerver és a telefon közti idő szinkornizálás hiánya okozza.

Megoldás: Állítsd be a telefon idő szinkronizációját automatikusra.