Pokemon Go 3. generáció megérkezett!

Végre megérkezett a 3. generáció a Pokemon Go világába, legalábbis 50 Pokemon-nal többet kaphattok el mától! Ráadásul elsők közt hozzuk el nektek a friss információkat a játék adatbázisából kiolvasva, amit itt tekinthettek meg.

A legújabb frissítés az új Pokemonokon kívül még hoznak néhány izgalmas újdonságot, aminek köszönhetően a régi játékosok is biztosan vissza fognak nézni ebbe a virtuális világba.
Időjárás a Pokemon Go világában

Mostantól a játékbeli időjárás a való világ beli környezetednek megfelelően fog változni: Ha éppen zuhog az eső, akkor a játékban is, míg ha hó szállingózik, akkor mindent ellep a fehérség.

És ez még nem minden! Az időjárástól függően bizonyos Pokemonok gyakrabban jelennek meg, erősebbek lesznek a harcban, és több Stur Dustot adnak, ha elkapod őket.

A lenti táblázatban láthatod a lehetséges időjárási viszonyokat, és hogy melyik Pokemon típusra van pozitív hatással.

Időjárás Pokemon típusok
Clear (tiszta) Fű, föld, tűz
Rain (eső) Víz, elektromos, bogár
Windy (szeles) Sárkány, repülő, pszicho
Snow (havas) Jég, acél
Fog (köd) Sötét, szellem

pokemon go időjárásMegnövelt tárhely

Mostantól 1000 helyett összesen 1500 Pokemon lehet nálad!

Pokemon csapat

Mostantól létrehozhatsz 6 fős Pokemon csapatokat, amikbe összeválogathatod mondjuk a legerősebb legendás ütő Pokemonjaidat, így már nem kell azon örlődnöd, hogy a gép hülyeséget dob be, mert egyből át tudod váltani egy bevált csapatra.

Charged Attack gomb

Mostantól a Charged Attack (speciális támadás) töltője nem fent lesz megtalálható, hanem a képernyő alján, fölé pedig bekerült egy gomb, hogy jobban nézzen ki annak elsütése 🙂 Kiírja a nevét is a speciális támadásnak.

A 3. generáció Pokemonjai

Ha kíváncsi vagy a 3. generációs Pokemonok támadásaira, erősségeire és gyengéire, akkor nézd meg az első magyar PokeDexet!