0.69.0 Adat bányászat jelentés: Legendás események, exkluzív raidek, QR kódos esemény bejelentkezés és még sok más

Trénerek, figyelem! A 0.69.0 frisítés a Google Play boltok egy részében már aktiválva lett, és hamarosan világszerte minden telefonon frissíthető lesz erre a verzióra.

Sőt, nagy valószínűséggel ki is lesz kényszerítve a frissítés hamarosan, mivel olyan fontos elemeket tartalmaz, mint a GO ünnepek jelvénye és egy csomó, legendás raidekhez tartozó játékbeli kép.

Lent láthatjátok a Go Hub által készített adatbányászati jelentést, sőt van egy külön jelentés az újonnan játékba hozott grafikai elemekről itt.
Figyelem! Ez a jelentés több olyan spoilert is tartalmazhat, ami rontja a játékbeli felfedezés élményét, így csak akkor olvass tovább, ha ez nem probléma számodra.

Legendás Események, és Legendás Raid Jegy

A Legendás Pokemonok Legendás Raidekben lesznek elfoghatóak, ahogy arról már korábban is terjengtek pletykák. Ebben a frissítésben meg is jelent minden olyan dolog, ami ehhez szükséges:

.get_IsEventLegendary
.set_IsEventLegendary
.IsEventLegendaryFieldNumber
.IsEventLegendary

Két érdekes dolog jött be

  • a Legendás Kulcs említése
  • egy üzenet, mely a Legendás Pokemon Professorhoz való átszállítására figyelmeztet (hasonló ahhoz, ami a kedvenc/fényes átszállításkor megjelenik)
.legendaryMessage
legendary_info_transfer_to_professor_confirmationpokemon
DISABLED_LEGENDARY_KEY

Ezen felül, az eseményekről látható információk is bővültek, már látható lesz az esemény neve, ikonja és típusa is. Mivel nálunk még nem voltak ilyen események, ezért ez csak azokat érinti, akik mondjuk kint lesznek a Chicagoin, vagy a Pokemon Safarin.

Legendás és Mítikus Pokemonok

A Niantic csapata csendben megkülönböztette a Legendás és Mítikus Pokemonokat egymástól. Ezzel kapcsolatban más változtatás nem lett a kódban, így ez valószínűleg csak formai dolog.

.IsLegendaryOrMythic

Rejtett és Exkluzív Raid

Ez egy kicsit homályos egyelőre. Egy Raid mostantól lehet akár Rejtett vagy Exkluzív (kizárólagos) is, de nem világos, hogy ez pontosan hogy fog működni. Az biztos, hogy szükséged lesz egy Exkluzív Raid Jegyre, hogy részt vehess ezekben, és amíg tart a Raid, addig a Gym zárva tart.Arra tippelünk, hogy ezeknek majd a Legendás Raidekhez lesz köze, mivel korábban a Niantic egy olyan közleményt adott ki, mely szerint a Legendás Raidek meghívásosak lesznek (exkluzív?).

.get_IsRaidHidden
.set_IsRaidHidden
.IsRaidHiddenFieldNumber
.isRaidHidden_

.EXCLUSIVE_RAID_INVITE
.exclusiveRaidTicketDetailsFactory
.exclusiveRaidTicketListFactory

gym_closed_exclusive_raid_not_invited

QR Kód támogatás és Esemény bejelentkezés

Kiderült, hogyan lehet mostantól bejelentkezni az egyes Pokemon Eseményekre. A játék innentől támogatja a QR Kód beolvasást, habár kézzel is be lehet majd jelentkezni, de minek feleslegesen pötyögni, ha van kényelmesebb megoldás is?

.AddQrCodeEntryRelatedEventHandlers
.RemoveQrCodeEntryRelatedEventHandlers
.OnQrCodeEntryDismiss
.responseProto
.OnQrCodeEntrySuccess
.OnQrCodeEntrySwitchToManual

Új szponzor és Találkozás típus

0.69.0 egy új szponzort hozott a játékba “Whisk” néven, továbbá egy új találkozás típust, a “Disk”-et. Halvány fogalmunk nincs, hogy melyik mit jelenthet… Ötlet?

.WHISK
.DISK